Αρχική / Διεθνή / Νεκρός ο Ρώσος Πρέσβης στην Άγκυρα από πυροβολισμούς(+video)

Νεκρός ο Ρώσος Πρέσβης στην Άγκυρα από πυροβολισμούς(+video)

Η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Sabah στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει, πριν από λίγο, ότι του Ρώσος Πρέσβης  Andrey Kerlov στην Άγκυρα  είναι νεκρός.
Ο Ρώσος Πρέσβης ήταν προσκεκλημένος στα εγκαίνια της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης στην κεντρική συνοικία  Çankaya της Άγκυρας.
Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Τουρκικής πρωτεύουσας με οκτώ σφαίρες στο σώμα του που δέχθηκε από, έναν νεαρό ανδρα με μαυρο κουστούμι και με πιστόλι στο χέρι.

Φωτογράφοι που κάλυπταν την εκδήλωση πρόλαβαν και έχουν φωτογραφία του.

Ρώσοι αξιωματούχοι είπαν ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από μια ριζοσπαστική εξτρεμιστική οργάνωση χωρίς να αναφέρουν το όνομά της προς το παρόν.

Η εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε τηλεοπτική της  δήλωση ανέφερε ότι σύντομα θα υπάρξουν δηλώσεις από την Ρωσική πλευρά.

Νεότερα από το Ρωσικό ΥΠΕΞ αναφέρει με δήλωσή του, «Τραγική ημέρα για τη ρωσική διπλωματία» δηλώνει η εκπρόσωπος του ρ/ΥΠΕΞ Ζαχάροβα Εν τω μεταξύ ακύρωσε την επίσκεψή του ο αντιπρόεδρος του Ιράν στην Τουρκία. Επίθεση που επιβεβαιώνει την προ μηνών επισήμανση υπηρεσιών ότι στην Τουρκία θα υπάρξει μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων.

Σας ενδιαφέρει!

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Θα τους τρελάνουμε τους «κουτόφραγκους» !!!

Έλληνες και ξένοι επισκέπτες πλημμύρισαν ΑΜΘ, Αράχωβα, Πήλιο, Καλάβρυτα και Τρίκαλα Ρεκόρ πληρότητας σε όλους ...