Παρασκευή , 20 Οκτώβριος 2017
Αρχική / 13η Περιφέρεια / Ραδιομαραθώνιος Αγάπης για το Γηροκομείο Ξάνθης

Ραδιομαραθώνιος Αγάπης για το Γηροκομείο Ξάνθης

Για πέμπτη (5) συνεχή χρονιά “συντονίστηκαν” έξι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ξάνθης δλδ. οι Ξάνθη FM100,  Life 92,1  Super88, Δημοτικό ραδιόφωνο, KRAL 107.8 και N joy,  στον ραδιομαραθώνιο Αγάπης.27-4-16 Foto2 Ραδιομαραθώνιος Β.Β.

Μια προσπάθεια στην οποία κάνει η κοινωνία της περιοχής μας για να κρατήσει ανοιχτό και σε λειτουργία το Γηροκομείο της Ξάνθης που μετράει 55 χρόνια συνεχούς προσφοράς στην Τρίτη ηλικία.

Εθελοντές από πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και μεμονωμένους πολίτες εφοδίασε με κουμπαράδες που περπάτησαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης η Οργανωτική Επιτροπή. Σε πολλά κεντρικά σημεία της πόλης υπήρχαν stand αλλά και σε καταστήματα και επιχειρήσεις υπήρξαν κουμπαράδες που έδιναν από το πενιχρό υστέρημά τους πολίτες κάθε ηλικίας την «αγάπη» τους.

Τα χρήματα που θα μαζευτούν, η προσπάθεια λήγει τέλους Μαΐου, θα μπορέσουν να πληρωθούν δεδουλευμένα των εργαζομένων που τους οφείλονται για περισσότερους από 6 έως 8 μήνες. Μέχρι στιγμής το χρηματικό ποσό από την σημερινή προσπάθεια ξεπερνάει τα 10.000€

27-4-16 Foto Ραδιομαραθώνιος Β.Β.

Πολλοί ξανθιώτες προσέφεραν είδη όπως φαγώσιμα και πρώτης ανάγκης.

Όταν το κράτος με τις κοινωνικές δομές του δεν ….επαρκεί.

Όταν οι Πολιτικοί με την πολιτική τους είναι μικρότεροι των περιστάσεων, τότε υπάρχουν  οι προσπάθειες των πολιτών για να καλυφτούν τα κενά.

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 

 

Σας ενδιαφέρει!

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Θα τους τρελάνουμε τους «κουτόφραγκους» !!!

Έλληνες και ξένοι επισκέπτες πλημμύρισαν ΑΜΘ, Αράχωβα, Πήλιο, Καλάβρυτα και Τρίκαλα Ρεκόρ πληρότητας σε όλους ...